itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Servicedesktekniker till norra Europas största utbildningsföretag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Servicedesktekniker till norra Europas största utbildningsföretag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicedesktekniker kommer du ingå i ett härligt och drivet team. Du kommer hjälpa användarna via telefon, chatt och servicewebb för att felsöka och lösa IT-relaterade problem och vid behov eskalera ärenden vidare i organisationen. Ärendena du tar emot är varierande, du vet aldrig vad för spännande teknisk utmaning som väntar. Du kommer hantera kontofrågor, behörigheter och abonnemang. Du får även möjlighet att hjälpa användarna med Officeapplikationer, Outlook samt olika nätverksrelaterade problem. För att registrera dina äreden kommer du arbeta i ett ärendehanteringssystem. Användarna du supporterar använder både Microsoftmiljö och Google Workplace.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen som servicedesktekniker är du ansvarsfull och driven. Du motiveras av att ge användarna den bästa möjliga servicen. Vi ser att du har en god social förmåga där du är kommunikativ men också en god och aktiv lyssnare. Du trivs i en roll där du får hjälpa andra samtidigt som du tar dig an tekniska problem som en engagerad problemlösare. Du är en glad person som kliver in på jobbet med ett stort leende på läpparna!
 
Krav

  • Gymnasial utbildning inom IT

  • Telefonvana

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT-support eller backoffice

  • Kunskaper i Office 365

  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare arbetat med Google Workspace och i Microsoftmiljö

  • Erfarenhet av ITIL och Lean

  • Erfarenhet av Active Directory

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Om kunden
Kunden är norra Europas största utbildningsföretag och är verksamma inom förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar. Deras storlek skapar trygghet och ger förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Kontoret ligger centralt i Stockholms City, i nya och fina lokaler.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Servicedesktekniker till norra Europas största utbildningsföretag

Centric Professionals AB