itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Serviceinriktad IT-administratör

Ansök nu

Serviceinriktad IT-administratör

Centric söker nu en IT-administratör till ett uppdrag hos en kund i Liljeholmen. Du ska ha ett genuint intresse för service och trivas med att vara spindeln i nätet. Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-administratör ser vi att du har erfarenhet av att arbeta serviceinriktat och har en koordinerande roll som ledningsstöd och trivs med att vara spindeln i nätet. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter såsom agera chefstöd, kalenderplanering och administrera möten m.m.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från IT och regulatorisk verksamhet och har ett genuint intresse för IT och service.

Krav

  • Goda kunskaper i Officepaketet

  • Tidigare erfarenhet från IT och regulatorisk verksamhet

  • Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift


Meriterande

  • Erfarenhet av liknande arbete tidigare


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Serviceinriktad IT-administratör

Centric Professionals AB