itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Solution Architect

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Solution Architect

iBiz Solutions är förebilden inom systemintegration! Tillsammans med några av de främsta konsulterna inom systemintegration hjälper vi företag och organisationer att bygga integrationslösningar i världsklass. Som en nischad specialist inom området jobbar du i team med medarbetare som brinner för teknik och att tillsammans hela tiden bli bättre.

Vi söker nu en Solution Architect som vill vara med på resan och leda utvecklingen av morgondagens integrationslösningar! 

Solution Architect på Advania 

I rollen som Solution Architect inom affärsområdet iBiz Solutions kommer du tillsammans med konsulter i absolut framkant leda och leverera integrationsprojekt åt våra kunder som återfinns både i Sverige och internationellt. Ditt fokus ligger på nya lösningar som byggs på framförallt Azure Integration Services men också BizTalk. Du arbetar i mindre team med goda möjligheter till egen utveckling där vi tillsammans ser till att göra varandra bättre!

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas i rollen ser vi att du:

  • Har gedigen erfarenhet av att leda integrationsprojekt och interagera med beslutsfattare på ledningsnivå såväl som tekniska specialister

  • Rör dig obehindrat över Mircosofts integrationsstack och håller dig ständigt i framkant  kring den senaste teknologin

  • Agerar Trusted Advisor och bygger långsiktiga relationer med kunder samt identifierar nya affärsmöjligheter

  • Coachar kunder och kollegor med din integrationsexpertis

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
Solution Architect

Advania