itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Spontanansökan för juniora ingenjörer

Ansök nu

Spontanansökan för juniora ingenjörer

Tar du examen som ingenjör till sommaren och ska ta steget ut i arbetslivet? Eller har du precis börjat din karriär och vill fortsätta din utveckling hos någon av våra kunder i Örebroregionen? Då vill vi komma i kontakt med dig!  

Varför ska du skicka in ditt CV till oss? 

Vi ser ett växande behov av både ingenjörer och andra spännande roller hos våra kunder och vill ge dig som är i början av din karriär en möjlighet att hitta ditt framtida drömjobb! Kanske vill du jobba med kvalitetsfrågor, ständiga förbättringar eller i produktion inom industri? Eller har du fastnat för utvecklingsfrågor och vill jobba på en RnD-avdelning? Du kan också vara en tekniknörd ut i fingerspetsarna som drömmer om att få jobba inom teknik eller underhåll.  

AxÖ Consulting samarbetar med välrenommerade företag inom bland annat försvars-, process-, tillverknings- och läkemedelsindustri. Här finns möjlighet för dig som vill utvecklas i din profession och tillsammans med våra kunder. Hos AxÖ Consulting finns möjligheter för dig som vill ha en fast anställning eller som vill prova livet som konsult.   

Vem är du?   

Vi söker dig som har, eller kommer att ta examen för, en ingenjörsutbildning med inriktning inom tillexempel:  

  • Industriell ekonomi  

  • Elektroteknik eller automation  

  • Maskinteknik  

  • Kemiteknik  

  • Systemutvecklare/datateknik  

  • Teknisk fysik  

Vi ser gärna att du är civilingenjör, men även högskoleingenjörer är givetvis varmt välkomna att söka! 

Ansök med CV och personligt brev redan idag. I det personliga brevet uppmuntrar vi dig att berätta mer om din utbildning och dina ambitioner, så att vi på bästa sätt kan matcha dig gentemot kund. Har du slutfört, eller har ett pågående, examensarbete vill vi gärna att du berättar lite kort om det.  

Om processen  

I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att du tar följande steg 

  • telefonintervju med rekryterare 

  • djupintervju med rekryterare 

  • personlighets- och kapacitetstest 

  • referenstagning  

Information om ansökan  

Detta är en spontanansökan för kommande behov. Det innebär att du, efter genomförd process, kan komma att bli tillfrågad om spännande roller via AxÖ Consulting. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.  

Vid frågor kontakta Elin Hedbom mail: elin.hedbom@axoconsulting.se tele: 072-70 388 04.  

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.  

 
Varmt välkommen med din ansök

Dela detta jobb

logga
Spontanansökan för juniora ingenjörer

AxÖ Consulting