itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SQL Commander

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

SQL Commander

Är du Bobby Tables mardröm? Brinner du för högpresterande och välfungerande databasmiljöer oavsett var de befinner sig?

Någonstans på andra sidan jordklotet har en kunds globala ledningsgrupp tagit ett beslut, allt ska upp till cloud! Nu! Beslutet kommuniceras ut och du ser att alla nickar instämmande. Själv börjar du fundera och tänka, underbart att gå mot nya höjder. Du ser den lågt hängande frukten i bolagets Data Platform-miljö som kan lyftas direkt. Men samtidigt behöver någon höra sanningen. Har kunden tänkt på att det finns ett legacy-arv som i dagens form inte passar i cloud? Dags att ställa sig upp och ge kunden den vägledning de så tydligt behöver.

Vårt Data Platform-team söker nu dig som Technical Architect för att hjälpa våra kunder in på den rätta vägen.

Som Technical Architect på Knowledge Factory

I rollen som Technical Architect inom Data Platform-teamet på Knowledge Factory jobbar du som arkitekt och rådgivare åt våra kunder. Vi fokuserar främst på Microsofts infrastrukturplattformar, såväl On-prem som cloud (Azure).

I din roll har du möjlighet att bygga relationer och leverera tekniska och strategiska lösningar som skapar värde för kundens verksamhet. Data Platform är idag en mindre enhet hos oss med visionen att växa de närmaste åren - och vi behöver din hjälp med att forma teamet.

Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning och är väl insatt i ny teknik inom ditt specialistområde. Du tycker även att det är kul att dela med dig av din kunskap, blogga, utbilda och hålla seminarier. Du är en förtroendeingivande person som skapar trygghet för våra kunder och våra medarbetare på Advania. 

Du tillhör specialistenheten Knowledge Factory där du och flera andra experter, några av Sveriges vassaste, samarbetar och stöttar varandra. Vi tror på mindre team som präglas av ödmjukhet, samverkan och som är snabba till förändring.

Med tanke på att vi arbetar nationellt vill vi komma i kontakt med dig, oavsett var i landet du befinner dig.

Vad vi söker hos dig

Som Technical Architect inom Data Platform förväntar vi oss att du:

  • Agerar Trusted Advisor och bygger långsiktiga relationer med våra kunder

  • Ansvarar för och medverkar i hela leveransen eller specifika delar, ofta i större projekt, samt säkerställer god kvalitet

  • Interagerar direkt med beslutsfattare på ledningsnivå och vägleder dem med de bästa tekniska lösningarna och strategierna

  • Driver workshops och utbildningar

Vi ser att du har erfarenhet av en eller flera av följande:

  • SQL Server on premise

  • Azure SQL Database

  • Azure SQL Managed Instance

  • Azure Data Platform

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Våra olikheter är det som skapar bättre arbetsmiljö och öppnar upp för kreativitet, innovation och ödmjukhet.

Välkommen!

Dela detta jobb

logo
SQL Commander

Advania