itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Starta din IT-karriär med Centric!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Starta din IT-karriär med Centric!

Har du studerat IT på gymnasiet tidigare och vill ta ditt första kliv in i IT-branschen? Vi söker dig som har ett genuint och brinnande intresse för IT, är serviceinriktad och ambitiös!
 
Du kommer arbeta för vår kund i Solna som är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Du kommer ingå i en härlig grupp där ni samarbetar tillsammans!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som junior IT-tekniker kommer du ansvara för att datorer och mobila enheter fungerar som det ska. Du kommer få sätta upp, installera och konfigurera arbetsplatser. Dina arbetsuppgifter kommer variera då den ena dagen aldrig är den andra lik. Att supportera, dokumentera samt administrera kontakter är något som kommer ingå i din roll.

Din profil och kvalifikationen
Som person är du social och har lätt för att kommunicera med andra. Du arbetar noggrant och är ansvarsfull, vilket innebär att du kan arbeta bra självständigt likväl som i grupp. I och med att du kommer ingå i ett sammansvetsat team är du en lagspelare med god samarbetsförmåga.
 
Krav
- Du har en IT-relaterad gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Arbetslivserfarenhet av servicerelaterade yrken
- Skriver och kommunicerar mycket väl på svenska
Meriterande
- Erfarenhet av IT-support 
 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Starta din IT-karriär med Centric!

Centric Professionals AB