itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker med ansvar för systemförvaltning - Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2023-11-04

Ansök nu

Supporttekniker med ansvar för systemförvaltning - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i centrala Stockholm som supporttekniker med ansvar över Uppsala och Umeå. Detta sker både självständigt och tillsammans i ett team med andra supporttekniker. Du kommer att ha kollegor som sitter i Göteborg som du har kontinuerlig kontakt med och planerar tillsammans med.

Arbetsresor till Västerås eller Uppsala kan förekomma.

Din profil och kvalifikationer
För att passa i rollen har du minst fyra-fem års erfarenhet av IT-support och har en gedigen personlighet som trivs med att arbeta självständigt och att lösa komplexa ärenden. Du brinner för att ge service och har en förmåga att driva dina egna processer framåt.

Krav

  • Mycket goda kunskaper i M365 och Officepaketet

  • Goda kunskaper i Active Directory

  • Erfarenhet av konfiguration, felsökning och support

  • Serviceminded

  • Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska – i både tal och skrift


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker med ansvar för systemförvaltning - Stockholm

Centric Professionals AB