itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Supporttekniker till Loopia i Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Supporttekniker till Loopia i Västerås

Supporttekniker till Loopia i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik? Är du den som löser familjens tekniska bekymmer? Hos Loopia får du möjlighet att komma till ett arbete fyllt med engagemang och glädje. Läs mer om tjänsten som Supporttekniker och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell. De levererar hosting och domännamn till internetsverige. Nu behöver de utöka sin personalstyrka med ytterligare en lagspelare till kontoret i Västerås. Loopia är måna om sin personal och arbetar aktivt för att gruppen ska trivas med varandra. Personalen har tillgång till bekvämligheter och andra fördelaktiga förmåner som ska underlätta och göra arbetsdagen till den bästa.

Vi söker en person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för webb, teknik samt att ge fantastisk service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att dagligen hjälpa kunder via telefon, e-post eller chattforum med diverse ärenden kopplade till företagets tjänster. Hos Loopia arbetar samtliga i supportteamet med en stor variation av ärenden och frågor. Du kan förvänta dig ett omväxlande arbete med kunden i centrum. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

• Ta emot inkommande samtal
• Besvara mail från kunder
• Ge råd och tipsa kunder om företagets tjänster

Personprofil
Vi söker dig som alltid prioriterar nöjda kunder och har viljan att ge den bästa möjliga servicen. Det är viktigt att du har ett genuint IT-intresse och tycker det är stimulerande att arbeta med datorer och lösa problem. Som person är du en social lagspelare som sprider positiv energi omkring dig. Du har förmågan att prioritera vad som behöver göras först och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir genomförda. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundtjänst, supportroller eller försäljning. Utöver detta är du van vid att jobba i olika digitala verktyg som tex WordPress, Joomla, WooCommerce med flera.

För att lyckas i rollen som supporttekniker krävs vidare:

• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Genuint IT-intresse och en god datavana

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Supporttekniker.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider. Helgarbete var fjärde vecka
Plats: Västerås

Företagspresentation
Loopia är webbhotellet som erbjuder lättanvända tjänster, kunskapsdelning och en riktigt grym support för att hjälpa dig att snabbt och enkelt komma i gång online med hemsida, e-post och allt därtill.

Vår resa startade 1999 under namnet NetConnect. Mycket har hänt sedan dess och i dag är vi Sveriges största och ledande leverantör av domännamn och webbhotell. Vi erbjuder säkra, stabila och användarvänliga tjänster tillsammans med en prisbelönt support som hjälper dig att snabbt och enkelt komma i gång med hemsida, e-post, webbutik och allt annat du behöver för att göra succé online.

Loopia AB är en del av Loopia Group med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Centraleuropa. Läs mer på vår hemsida: https://www.loopia.se/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Alfred Domberg via alfred.domberg@performiq.se redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Supporttekniker till Loopia i Västerås

PerformIQ