itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker till myndighet

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Supporttekniker till myndighet

Centric söker nu en supporttekniker med minst ett års erfarenhet inom IT-support, som dessutom har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Vår kund i Eskilstuna behöver stärka upp med supporttekniker till deras servicedesk.

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att hjälpa användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning, samt även registrera inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet.

Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory och felsökning relaterat till kundens miljlö och specifika applikationer.

Din profil och kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Du kommunicerar väl och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Gymnasieexamen inom IT/ teknik

  • Minst 1 års erfarenhet av slutanvändarsupport

  • Systematisk felsökning

  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem

  • Microsoftmiljö

  • Active Directory

  • Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, Databaser etc.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker till myndighet

Centric Professionals AB