itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Team Lead Infrastructure

Har du bakgrund inom infrastruktur och vill ta dig an en bred roll med delar av ledarskap, leveransansvar och projektaktiviteter på Scanrecos IT-avdelning? Företaget är världsledande i att utveckla, producera och marknadsföra egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner, och ledord på bolaget är bland annat teknologisk innovation, säkerhet och användargränssnitt. Är detta rätt möjlighet för dig?

Om rollen
Här är en möjlighet att ta sig an en varierad och ledande roll inom infrastruktur på Scanreco. Tjänsten innebär att agera som spindel i nätet gällande Scanrecos infrastruktur, som del av företagets globala IT-funktion. I rollen har du ansvar för koordinering av personal och konsulter samt är sammanhållande i uppföljningsmöten och eskaleringsaktiviteter. Som kravställare mot outsourcingpartner ser du till att levererade infrastrukturtjänster möter avtalade leveranser. Du tar ett ansvar inom förvaltning och förändringsledning, exempelvis gällande intranät och andra infrastrukturförändringar.

Tjänsten innefattar följande ansvarsområden:

  • Team Lead för en handfull personer

  • Service Delivery Management / leverantörsuppföljning

  • Uppdragsledare / koordinator för infrastrukturrelaterade uppdrag / projekt

Om dig
För att ta dig an den aktuella rollen så behövs en driven, initiativtagande, strukturerad och öppen person. Vi söker dig som är kunnig och erfaren inom infrastruktur, samt gillar stor involvering och brett ansvar. Som person uppskattar du att jobba i nära samarbete med kollegorna i teamet och på IT-avdelningen samt övriga team på bolaget. Vi tror att du har erfarenhet av en liknande tjänst inom infrastruktur med arbete inom Microsoftstacken, Office 365 och SharePoint, samt haft koordinerande roller gällande både personal och projekt. Som person tror vi att du har en stark servicekänsla med kundfokus, samt gillar att jobba med kravhantering och leverantörskontakter.

Vi erbjuder
Scanreco är ledande OEM-leverantör av professionella radiofjärrkontrollsystem till internationella kran- och maskintillverkare. På vårt globala huvudkontor i Sätra arbetar några av de allra bästa ingenjörerna inom vårt område med att utveckla, testa och verifiera nya produkter. En stor del av de som jobbar hos oss monterar, testar, packar och skeppar ut färdiga produkter till våra kunder runt om i världen. Detta innebär att du jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar, exempelvis produktion och kvalitet, ekonomi, kommunikation, sälj, inköp, HR och kundservice.

Du blir en del av ett teknikintensivt och entreprenörsdrivet globalt företag i expansion, med världsledande produkter för fjärrstyrning av rörliga fordon i utsatta och farliga miljöer.

Välkommen till Scanreco!

 

Kontakt och ansökan
Scanreco tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i den aktuella rekryteringsprocessen. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tina Kervall, tel. 0720-762334 eller Anders Johansson, tel. 0723-063526 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Scanreco AB är ett elektronik/hightech-företag som kommer från en lång tradition av svensk ingenjörsförmåga och innovation. Idag är vi världsledande i att utveckla, producera och marknadsföra egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Med våra kvalificerade och professionella lösningar verkar vi på en global marknad med ledande kunder och välrenommerade distributörer. Vi är ett varmt, mänskligt och design drivet bolag där vi värnar vi om varandra och är inte nöjda förrän avancerad teknik blir en naturlig förlängning av människan.

Scanreco är privatägt och omsätter drygt 800 MSEK med stabil vinst. Med dotterbolag och distributörer finns representation över hela världen. Egna kontor finns i tex. USA, Tyskland, Italien, Kanada och Polen. Huvudkontoret finns i Skärholmen/Kungens kurva, Stockholm i en arkitektritad och mycket spännande byggnad.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Team Lead Infrastructure

Scanreco AB