itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tillförordnad chef inom IT drift

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Tillförordnad chef inom IT drift

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

Din grundbefattning kommer att vara systemtekniker, men ha ett utökat ansvar som tillförordnad chef. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat att hjälpa arbetsgruppen att prioritera mellan ärenden, uppdrag, projekt, driftuppgifter samt bidra till ständiga förbättringar. Du kommer även att vara med och ta fram verksamhetsplan, arbetssätt, processer och rutiner samt vara delaktig gällande prioritering av utvecklingsarbetet. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer även hantering av upphandlingar och avtal med leverantörer samt projektledning av interna förändringar och införanden att ingå.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete hos en stor arbetsgivare med bra möjligheter till vidareutbildning och personlig utveckling.

Din arbetsplats

LKDATA är en del av Verksamhetsstöd och service inom Linköpings kommun. Här arbetar cirka 100 kollegor med att tillhandahålla IT- tjänster till kommunens verksamheter och i förlängningen mot brukare, elever och invånare i Linköping. Vi arbetar processorienterat i enlighet med ITIL Service Management och är certifierade enligt ISO 20 000, vilket ger oss möjlighet att hålla hög kvalitet och effektivitet inom hela vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, ha inflytande, lust och möjlighet att utvecklas, både i arbetet och som individ. Hos oss är arbetet offensivt, varierat och utmanande. Vår kultur präglas av att det är högt i tak och ett öppet klimat där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till kompetensutveckling.

På avdelningen System & Kommunikation arbetar vi med drift och utveckling av kommunens samlade serverinfrastruktur, nätverk och databaser på både Windows- och Linuxplattform, samt alla de system som utgör IT-landskapet i Linköpings kommun. Vi är 14 personer på avdelningen där de flesta av oss jobbar som nätverkstekniker eller systemtekniker. Vi sitter i lokaler belägna i Ebbepark där vi sitter tillsammans i ett aktivitetsbaserat landskap. Arbetstiderna är kontorstider med flextid och förkortad arbetstid under sommaren. Möjlighet till distansarbete kommer att finnas.

Du som söker

Vi söker dig med IT-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du en teknisk bakgrund samt vana av att arbeta med tekniska frågor. Vi ser även att du har erfarenhet och god vana av arbetsledning eller teknisk projektledning. Denna roll kräver även att du har vana av systemdokumentation, ITIL-ramverket samt av arbete i större IT-miljöer. 

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av avtalshantering och lösningsarkitektur inom IT-infrastruktur. Har du även erfarenhet av säkerhetslösningar såsom EDR- och XDR-skydd samt av CIS Controls ses även det som meriterande. 

Vidare är goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift ett krav för att hantera kontakten med kunder och leverantörer samt för vår systemdokumentation.

Vi söker dig som leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du tar initiativ, fattar beslut samt skapar engagemang och delaktighet i arbetsgruppen. Vidare samarbetar du bra med andra människor och kan skilja på det personliga och professionella. 

Då anställning för tjänsterna är placerade i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Den genomförs av Linköpings kommun när urvalsprocessen är klar. I denna rekrytering använder vi oss av tester som en del i vår bedömning. 

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11204

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Tillförordnad chef inom IT drift

Linköpings kommun