itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklingschef till System DevOps-teamet hos Gradientech, Uppsala

Ansök nu

Utvecklingschef till System DevOps-teamet hos Gradientech, Uppsala

Har du jobbat med systemutveckling och medicinteknik och är sugen på att ta ett kliv in i ledarskapsrollen med personalansvar? Kanske har du jobbat som projektledare eller är en projektledare till personligheten? En person som drivs av att få med sig gänget för att uppnå mål och bidrar med teamkänsla? Nu rekryterar vi en utvecklingschef till det spännande Uppsala-bolaget Gradientech! Är du den vi söker?

Om företaget

Gradientech utvecklar och säljer ett diagnostiksystem (IVD) för antibiotikaresistenstestning (AST) av positiv blodkultur ämnat för kliniska mikrobiologilaboratorier. Deras AST system kan inom 2-4 timmar diagnostisera vilken antibiotika en sepsispatient bör behandlas med och är idag snabbast på marknaden för sepsisprover. Systemet marknadsförs under varumärket QuickMIC® och består av en instrumentenhet med dedikerad analysmjukvara och tillhörande engångsprodukter – antibiotikakassetter. Till antibiotikakassetten hör produkter för provpreparation. Systemet är CE-märkt sedan 2022. Gradientech arbetar i ett reglerat kvalitetsledningssystem och är ISO13485 certifierat för IVD produktutveckling, tillverkning och försäljning.

Gradientech har kontor och produktionslokaler belägna i Uppsala Science Park intill Dag Hammarskjölds väg.

Om teamet & rollen

Vi söker nu dig som kan axla rollen som utvecklingschef för ett mindre System DevOps-team på Gradientech. Teamet består idag av fyra personer med fokus på systemutveckling och dataanalys.

Arbetstiden kommer fördelas mellan planering och strategiskt arbete med teamet och operativt arbete i form av till exempel sammanställning av teknisk dokumentation på systemnivå, där din senioritet fungerar vägledande för övriga teamet. Detta gör att du måste trivas i att ha ena foten i ledarskap och den andra foten ”där det händer”.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för teamets kompetensutveckling, enskilda medlemmars personliga utveckling samt övriga uppgifter kopplade till personalansvar.
  • Ansvara för planering och uppföljning av utvecklingsaktiviteter kopplade till kravhantering, verifiering, validering, algoritmutveckling, statistisk analys och ”DevOps”.
  • Ansvara för samordning av bolagets interna databaser och datalagringslösningar, validering, backup och underhåll av dessa.
  • Delta i leverans av teknisk dokumentation på systemnivå, exempelvis systemkravspecifikationer, användbarhet, verifiering, validering och produktionsöverföring.
  • Delta i samordning av aktiviteter mellan utveckling, support och sälj med fokus på kundaktiviteter som exempelvis studier och kundutvärderingar.

Om dig

Vi söker dig som tycker att innovation är lika spännande och viktigt som Gradientech tycker. Du vill vara med och utveckla och tillverka en produkt som verkligen löser ett medicinskt behov och som kan göra skillnad i kampen mot den ökande antibiotikaresistensen.

Vi ser även att du har:

  • Senior erfarenhet av systemutveckling inom medicinteknik.
  • Tidigare haft en projektledarroll eller chefsroll för utveckling där integration av multidisciplinära system är i centrum.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • Ledaregenskaper som ger en inkluderande arbetsmiljö och tydliga mål

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har god planeringsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tycker om utmaningen med att arbeta i ett litet bolag, något som erbjuder korta beslutsprocesser och stort eget ansvar, men som även ställer höga krav på dig att ta egna initiativ och hitta egna lösningar.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.danielsson@edzagroup.se

 

 

Dela detta jobb

Utvecklingschef till System DevOps-teamet hos Gradientech, Uppsala

EdZa AB