itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Växla upp din IT-karriär, bli en del av ett ledande supportteam! - Lidingö

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Växla upp din IT-karriär, bli en del av ett ledande supportteam! - Lidingö

Dina arbetsuppgifter

Vad roligt att du är intresserad av att läsa mer om tjänsten! I rollen som supporttekniker kommer du agera support för första och andra linan och tillsammans med ditt team är ni organisationens specialister inom IT. Ni arbetar med bland annat inloggningsuppgifter och teknisk utrustning vid onboardingprocesser, felsökning och underhåll av verksamhetens IT-miljö, installation och support för interna användare.

Din profil och kvalifikationer

Som person uppskattar du att arbeta stukturerat och organiserat. Du har som mål att leverera bra service och vill alltid göra det lilla extra. Likväl som du är en lagspelare av rang har du inga problem med att arbeta självständigt och vågar ta egna intiativ till en förbättrad IT-miljö. Spännande nog är du i denna roll i kontakt med internationella kollgor så därför bemästrar du det engelska språket lysande, i både tal och skrift.
 
Krav:

  • 3 års erfarenhet av IT-support

  • Kunskaper inom Microsoft Office

  • Erfarenhet av Outlook och Excel

  • Erfarenhet av iOS-produkter

  • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift

 
Meriterande

  • Active Directory

  • Fjärrstyrningsverktyg

  • Ärendehanteringssystem

  • Relevant IT-utbildning

  • Certifikat

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Växla upp din IT-karriär, bli en del av ett ledande supportteam! - Lidingö

Centric Professionals AB