itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsspecialist trafikinformation

Ansök nu

Verksamhetsspecialist trafikinformation

Trafikförvaltningen , Trafikförvaltningen, Kommunikation

Ett växande Stockholm ställer höga krav på kollektivtrafikens utveckling och därmed ställs stora krav på en välutvecklad trafikinformation till invånarna i länet. Trafikförvaltningen söker dig som vill vara med att påverka och utveckla trafikinformationen i Storstockholm!

Om tjänsten

Behovet är att stärka upp vår förmåga som verksamhetsspecialister att förvalta och utveckla reseplanerings- och grunddataflödet. Det är även viktigt att kunna följa data/information genom hela flödet. Du ansvarar och ser till att vi har en uppdaterad informationsmodell. Vi blir allt mer digitala och det kommer att krävas en ständig utveckling och innovationskraft framåt.

Du får bland annat jobba med att:

 • Ansvara för verksamhetsförvaltningen av reseplanerings- och grunddataflödet

 • Fånga upp nya behov, prioritera och kravställa digital utveckling utifrån framtagna riktlinjer

 • Följa upp trafikinformation i trafikavtalen

 • Representera trafikförvaltningen externt och ha kontakten med användare samt utbilda inom flödet.

Du kommer arbeta som verksamhetsspecialist i teamet för reseplanering. Du ingår i en grupp med fem andra personer som arbetar med liknande arbetsuppgifter, men i andra team.

Vi håller på att förändra vårt arbetssätt. Vi går från att bara kunna verksamhetsregler till att fortsatt kunna verksamhetsregler och ha kontroll på informationshanteringen genom hela flödet.

Vårt arbete i gruppen är uppdelat i sex olika värdeströmmar/förmågeområden.

Dessa är:

 • Reseplanering

 • Resestatus

 • Vägleda och navigera

 • Analys, uppföljning

 • Digitala kanaler

 • Trafikerbjudandet

Vad vi söker efter

Vi söker dig som är öppen, driven och strukturerad med förmågan att genomföra förändringar. Du har också förmågan att skapa goda relationer och samarbeten. Du har god förståelse för kund- och resenärsperspektivet.

Vidare har du:

 • Några års erfarenhet av att kravställa/utveckla komplexa tekniska tjänster

 • Några års erfarenhet av systematisk förvaltning av informationsflöden

 • Mycket goda kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen.

Det är meriterande om du även har:

 • Erfarenhet av agilt arbete och som verksamhetsarkitekt

 • Erfarenhet av att ha skapat informationsmodeller och administrerat dess innehåll

 • Högskoleutbildning inom relevant område

 • Kunskap om kollektivtrafik och dess trafikinformation.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carina Trofast, tfn 070-7863657. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 070-786 36 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 1:a oktober 2023. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på LinkedIn(öppnas i nytt fönster).

#LI-Hybrid

Nyckelord: kollektivtrafik, reseplanering, kravställning

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Verksamhetsspecialist trafikinformation

Trafikförvaltningen, Region Stockholm