itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare

Företag Data Ductus
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare

Ser du förändringar och förbättringar och drivs av att lösa en verksamhets utmaningar? Kan du får med dig andra på resan? Då kan du vara den verksamhetsutvecklare vi söker.  

Vilka är vi? 

Slår ditt hjärta för teknik och hållbarhet? Gillar du att lära dig nya saker och jobba tillsammans med andra duktiga kollegor för att lösa kunders utmaningar? Då är det hos oss du ska jobba! Vi är ett teknikoberoende it-konsultbolag där trivsel och en hälsosam work-life balance prioriteras så att du ska kunna utvecklas och nå din fulla potential, oavsett var i livet du befinner dig. 

Vi är idag drygt 300 medarbetare worldwide med kontor i Skellefteå, Stockholm, Uppsala, Malmö, Luleå, Boston, Longmont, Dallas, Singapore/Indonesien. 

Om rollen   

Som verksamhetsutvecklare hos it-konsultbolaget Data Ductus stöttar du våra kunder inom offentlig och ideell sektor i deras projekt/uppdrag och förvaltning när det gäller prioriteringar, arbetssätt och metoder i mötet mellan verksamhet och it. Det kan handla om att gå in i ett projekt/uppdrag som fastnat eller går trögt, för att stötta och se vilka vägar som kan leda framåt. Andra gånger är du som verksamhetsutvecklare med från början för att prägla förhållningssätt och sätta ramarna redan i inledningsskedet. På så sätt är det möjligt att undvika en del vanliga misstag som annars kan ske längs vägen. 

Som verksamhetsutvecklare kliver du in i olika områden och behöver inte vara expert inom de olika grenarna av verksamheten. I stället hjälper du verksamheten att tillämpa de generella metoder och principer som visat sig fungera i alla möjliga sammanhang. Ofta rör det sig om att hitta strukturerade sätt att angripa olika typer av problem.    

Du bör ha:   

 • Erfarenhet av, och god förmåga till, verksamhetsutveckling i gränslandet mellan it och verksamhet. 
 • Helhetssyn och vara bekväm i att utmana gamla sanningar på ett konstruktivt sätt. 
 • God förmåga att analysera affärsprocesser och erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete. 
 • Förmåga att vara en katalysator och en doer som vill kombinera strategiskt arbete med ”uppkavlade ärmar” och att avsluta det påbörjade. 
 • Kommunicera i både tal och skrift med alla nivåer, chefer som medarbetare, i en komplex organisation. 
 • God förmåga att samverka med andra och bygga relationer och nätverk med coachande förhållningssätt. 
 • God förmåga att arbeta självständigt, driva frågor och avsluta. 

Meriterande:  

 • Erfarenhet inom olika typer av arbetsmetoder som agilt arbetssätt, scrum/Kanban, projektmodeller och processarbete. 
 • Erfarenhet inom olika typer av arbetsmetoder för ständiga förbättringar såsom Lean, 5S eller liknande. 
 • Erfarenhet inom systematiskt kvalitetsarbete. 
 • Erfarenhet av nuläges- och behovsanalys. 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som gillar teknik, människor och hållbarhet. Som person är du en ödmjuk och ansvarstagande lagspelare som med ett stort mått nyfikenhet både lär av andra och delar med dig av kunskaper. Att bemöta kunder och kollegor på ett vänligt och proffsigt tycker du är självklart. Dessa egenskaper speglar vår värdegrund som vi har sammanfattat i det vi kallar vårt Ductus-hjärta: Trustworthiness, Collaboration, Empathy, Innovation.  

Som person är du strukturerad, analytisk, engagerad och resultatorienterad. Du är kommunikativ och trivs med att samarbeta och bygga nätverk samt att arbeta i en omväxlande roll med arbetsuppgifter på både operativ, taktisk och strategisk nivå. 

På Data Ductus är vi övertygade om att en inkluderande och diversifierad arbetsplats ger bäst förutsättningar att möta våra kunders behov. Därför välkomnar vi dig – oavsett bakgrund, sexuell läggning, religion, ålder eller handikapp.   

Vad erbjuder vi? 

Hos oss får du en arbetsplats där du får utrymme att växa. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar och du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.  Din närmaste chef kommer att stötta dig genom frekventa 1:1-samtal där ni stämmer av läget. 

Du kommer att ha din hemmabas i teamet Lead and architecture tillsammans med andra verksamhetsutvecklare, projektledare, tekniska projektledare, it-arkitekter och förändringsledare. I teamet bidrar vi till varandras utveckling och framgång i uppdragen.  

För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt. Förutom att vi har väldigt roligt tillsammans på jobbet så arrangerar vi också sociala aktiviteter utanför arbetstid för de som kan och vill.   

Vi vet att en trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa är en förutsättning för att du ska må bra och nå din fulla potential. Våra kontor är därför alltid central belägna och vi erbjuder flexibla arbetstider och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om tjänsten 

Ort: Uppsala  
Omfattning: Heltid  
Tillträde: Enligt överenskommelse 

För mer information 

Kontakta gärna Magnus Edin på vårt Uppsala-kontor om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Magnus enklast på mail:  magnus.edin@dataductus.se. 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande, så hör av dig redan idag! 

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare

Data Ductus