itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare med rollen Applikationssamordnare

Ort
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare med rollen Applikationssamordnare

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare med rollen applikationssamordnare inom applikationsleverans. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som applikationssamordnare inom applikationsleverans har du ett samordnande och ledande uppdrag på en övergripande nivå inom applikationsförvaltning. Avdelningen arbetar med vidmakthållande, vidareutveckling, samt livscykelhantering av samtliga applikationer inom avdelningens ansvarsområde. Förändrade agila arbetssätt och ökad takt på digitalisering gör att vi måste samordna och effektivisera vår applikationsförvaltning. Här blir du en viktig kugge att skapa gemensamma förutsättningar, smörja och stötta oss i vardagen. Du skapar strukturer för vår samverkan med våra många samverkanspartner och stödprocesser. Vi jobbar med applikationer i hela livscykeln och viktiga frågor för oss är bland annat samlad information, enkla arbetssätt och smidiga verktyg.

Dina arbetsuppgifter kommer spänna över strategiska, taktiska och operativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är nyinrättad därmed finns stor möjlighet att vara med och forma uppdraget.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens utveckling. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Vår mission är IT-nära förvaltning av vårdapplikationer. Du blir en centralpunkt i vårt dagliga arbete och smörjer, stöttar och skapar ordning och reda. Vi behöver dig och har ett kul jobb för dig att forma tillsammans med oss. Du kommer arbeta i vårt lag tillsammans med vår IT-säkerhetsamordare i en avdelning där chefer och medarbetare arbetar tillsammans.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans. Vi har kontor centralt i Göteborg, Skövde, Vänersborg, Borås. Placeringsort kan diskuteras.

För att lyckas i rollen behöver du:

 Ha relevant högskoleutbildning eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig yrkeserfarenhet. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från förvaltning av applikationer inom offentlig verksamhet, samt erfarenhet av Applikationsförvaltning, Service management (ITSM) och Agila arbetssätt. 

Det är också meriterande om du arbetat som Application Manager eller arbetat med Application Portfolio Management eller större affärssystem som Service Now.

Du har vana från att leda forum, är kommunikativ och tycker om att skapa strukturer och rutiner. När det saknas struktur blir du inte frustrerad utan då tar du fram ett förslag och förankrar arbetssättet. Du kan prioritera när det behövs och gillar ordning och reda. Du är mån om att vara en lagspelare som ser att laget är som bäst tillsammans och du delar frikostigt med dig av dina kunskaper.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion. Du kan även läsa mer i presentation om Lön, ersättning och förmåner – det här får du som medarbetare i VGR.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare med rollen Applikationssamordnare

Västra Götalandsregionen IT