itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemutvecklare

Vill du ta dina erfarenheter C# och .NET-utvecklare till nästa nivå genom att bygga innovativa lösningar med modern teknik? Då kan vi ha den perfekta rollen för dig! Som Systemutvecklare på vårt kontor i Stockholm blir du en viktig del av vårt sammanhållna team, där vi arbetar tillsammans för att skapa kraftfulla lösningar både för Advania och våra kunder.

Backendutvecklare på Advania 

Vi söker dig som kan utöka vårt team på Advania CX, med kunskaper inom utveckling, och hjälpa oss i vår strävan att kunna erbjuda den bästa kundupplevelsen. Du kommer att ingå i ett team där vi använder C# i backend och Javascript i frontend. Uppdragen kommer fokusera på utveckling av ny funktionalitet samt vidareutveckling av redan existerande lösningar i samarbete med kunden.

Hos oss har du möjlighet att utforska nya tekniker och lösningar och vi välkomnar nya idéer och initiativ för att driva arbetet framåt.

Vad vi söker hos dig 

Då det förekommer en del web är det ett stort plus om du har erfarenhet av HTML/CSS och JavaScript. Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen, alternativt att du har lärt dig likvärdig kompetens på egen hand.

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet och kunskap inom några av följande:

  • C# / .Net Framework / .Net Core
  • HTML/CSS/JavaScript

  • Integration av olika system

Meriterande

  • Erfarenhet av UX/UI 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Systemutvecklare

Advania